Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via info@studiothoes.nl. Ik probeer om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Webshop

Hoe kan ik betalen?

Je kunt op www.studiothoes.nl gebruik maken van iDeal. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij iDeal-betalingen.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten worden automatisch berekend in je winkelmandje.
Alle verzendkosten zijn berekend aan de hand van de PostNL en DHL tarieven.
Voor verzenden van bestellingen binnen Nederland geldt een tarief van €6,95

Bij besteding vanaf €100,00 betaal je geen verzendkosten.

Wat is de levertijd van een bestelling?
Studio Thoés streeft ernaar je bestelling binnen 5 – 7 werkdagen te verzenden.

Wat is het minimum orderbedrag?
Er is in de webshop van Studio Thoés geen minimum orderbedrag.

Hoe kan ik iets retour sturen?
Ben je niet tevreden over je bestelde items? Het is natuurlijk geen enkel probleem om je product te retourneren. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en te retourneren.

Klik hier voor het stappenplan om een bestelling retour te sturen.

Over Studio Thoés

Wie is Studio Thoés?
Hoi! Ik zal me meteen even voorstellen… Ik ben Kimmy en ben de eigenaresse van Studio Thoés! Van kinds af aan ben ik altijd al bezig geweest met creatieve dingen. Als er iets gemaakt moest worden stond ik met de neus vooraan en moest ik dit ook ontwerpen. Na een creatieve studie bij Sint Lucas en een communicatie-studie bij Fontys kwamen de mogelijkheden voor een eigen bedrijf steeds dichterbij. In april 2017 heb ik eindelijk de stap gezet om me in te schrijven bij de KvK en daarmee was deze webshop ook een feit!

Maak je alle producten zelf?
Ja, alle producten uit de webshop worden zelf ontworpen! De ontwerpen laat ik drukken bij een gespecialiseerde drukker, hierdoor krijgen jullie de kwaliteit van een mooi product met de creativiteit van mij 😉

Waarom de naam Studio Thoés?
Thoés (Limburgs voor ‘thuis’) staat voor persoonlijk. Ik vind het erg prettig om bij het ontwerpen van een kaart contact te houden met de mensen. Vooral bij een gepersonaliseerde geboortekaart of trouwkaart is dit een must!

Studio staat voor creatief en vernieuwend. Ik ben ook altijd bezig met nieuwe ontwerpen en ideeën op doen.. Dus heb je een tip of een idee? Stuur me dan een berichtje! Vind ik leuk 🙂